Vanilla Cake a SMBC

Kategórie: Torty
Zoznam prianí Zdieľať
Zdieľať kurz
Odkaz na stránku
Zdieľať na sociálnych sieťach

O kurze

V tomto kurze si prejdeme základy pečenia vanilkového piškótu a princípy mixovania surovín v korpuse . Povieme si ako jednotlivé zložky navzájom pracujú a čo potrebujú k aktivácii. Neodlúčiteľnou súčasťou kurzu je aj obterový krém: vanilkový- swissmeringue buttercream. Je to krém, s ktorým sa nádherne pracuje, je pevný, odolný a má množstvo využití. V kurze si dopodrobna rozoberieme jednotlivé úskalia prípravy vanilkového maslového obterového krému.

Taktiež si vysvetlíme ako kombinovať zložky vo vanilkovom kréme a tým vytvárať nové a nové možnosti príchutí. Dokonale zarovnaná torta je jedným z hlavných ukazovateľov profesionálne vyskladanej torty a v našom kurze si povieme ako na to.

Čo sa naučíte?

  • Príprava nadýchaného a nežného korpusu, ktorý by mal v repertoári každej skúsenej cukrárky. Pevný vanilkový obterový krém, s ktorým viete vykúzliť aj zložitejšie ozdobné dekory. Techniky skladania a vyrovnávania torty, výsledkom ktorých je dokonale rovná a stabilná torta. Rozdiely medzi coulis,kompoté a konfitom.

Obsah kurzu

Vanilla Cake a SMBC

  • Príprava foriem pred vypekanim
    09:41
  • Teória a príprava vanilkového korpusu
    16:43
  • Krájanie piškótových korpusov
    02:45
  • Príprava vanilkového krému
    12:54
  • Kompoté, Konfit a Coulis
    11:01
  • Skladanie torty s vanilkovej torty čučoriedkovým kompoté
    10:49
  • Bento
    06:03
  • Príprava SMBC – SWISS MERINGUE BUTTERCREAM
    15:42
  • Obter ganážou a technika vyrovnávania torty
    06:50
  • Obter vanilkovej torty a BENTO
    06:55
  • Krájanie vanilkovej torty a BENTO
    00:51

Hodnotenie a recenzie študenta

Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia
Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia