Vanilla Cake a SMBC
O kurze
V tomto kurze si prejdeme základy pečenia vanilkového piškótu a princípy mixovania surovín v korpuse . Povieme si ako jednotlivé zložky navzájom pracujú a čo potrebujú k aktivácii. Neodlúčiteľnou súčasťou kurzu je aj obterový krém: vanilkový- swissmeringue buttercream. Je to krém, s ktorým sa nádherne pracuje, je pevný, odolný a má množstvo využití. V kurze si dopodrobna rozoberieme jednotlivé úskalia prípravy vanilkového maslového obterového krému.
Taktiež si vysvetlíme ako kombinovať zložky vo vanilkovom kréme a tým vytvárať nové a nové možnosti príchutí. Dokonale zarovnaná torta je jedným z hlavných ukazovateľov profesionálne vyskladanej torty a v našom kurze si povieme ako na to.
Obsah kurzu
Vanilla Cake a SMBC
-
Príprava foriem pred vypekanim
09:41 -
Teória a príprava vanilkového korpusu
16:43 -
Krájanie piškótových korpusov
02:45 -
Príprava vanilkového krému
12:54 -
Kompoté, Konfit a Coulis
11:01 -
Skladanie torty s vanilkovej torty čučoriedkovým kompoté
10:49 -
Bento
06:03 -
Príprava SMBC – SWISS MERINGUE BUTTERCREAM
15:42 -
Obter ganážou a technika vyrovnávania torty
06:50 -
Obter vanilkovej torty a BENTO
06:55 -
Krájanie vanilkovej torty a BENTO
00:51
Hodnotenie a recenzie študenta
Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia