Tortové zložky

Kategórie: Torty
Zoznam prianí Zdieľať
Zdieľať kurz
Odkaz na stránku
Zdieľať na sociálnych sieťach

O kurze

V danom kurze by sme vám radi priblížili prípravu najzakládnejších a najčastejšie mnou používaných tortových zložiek. Ako na konfit,  jeho využitie a prečo je zrovna konfit tak obľúbenou zložkou v profesionálnom pečení. Príprava samotného karamelu či curdu, vyvarovanie sa častým chybám a prečo sa niekedy udejú . Prípravu ovocných zložiek ako – konfit , coulis a kompoté a rozdiely medzi nimi. Namelaka ako neobvyklá krémova textúra či už na báze ovocia alebo čokolády.

Čo sa naučíte?

  • Prípravu slaného karamelu, konfitu, coulis, kompoté, Kyslastý curd a ovocná namelaka. Zložky, ktoré viete využiť v ďalších tortách a rozšíriť si tým obzory vašej tvorby.

Obsah kurzu

Tortové zložky

  • Ovocné coulis, konfit, kompoté
    11:01
  • Slaný karamel a coulis
    12:59
  • Lemon curd
    11:34
  • Namelaka
    06:25

Hodnotenie a recenzie študenta

Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia
Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia