Pavlova torta s lesným ovocím a bonus – citrónový krém

Kategórie: Torty
Zoznam prianí Zdieľať
Zdieľať kurz
Odkaz na stránku
Zdieľať na sociálnych sieťach

O kurze

Kurz je rozdelený na dve hlavné časti.  Prvá čast je teória prípravy meringue ako takej a v druhej časti sa venujeme konkrétne torte Pavlova. Práca s meringue by mala patriť do repertoáru každého skúseného cukrára a v našom kurze vám radi priblížime aké druhy existujú, načo jednotlivé druhy slúžia, ako vlastne funguje bielok a čo je to tzv. “ denaturácia bielkoviny ”.

Pri krehkom dezerte ako je Pavlova je veľa úskalí a je potrebné, aby ste ovládali základy prípravy a tým sa vyhli nechceným chybám. Najčastejšie chyby ako napríklad – prasknutá meringue, nie dostatočne biela ( skôr ružová či bledohnedá meringue), žuvačková či zarosená. V našom kurze prejdeme najčastejšie chyby a ako sa im vyvarovať.

Zobraziť viac

Čo sa naučíte?

  • Základy meringue. Správna príprava Pavlovej torty. Ako sa vyvarovať častým chybám. Lemon curd ako bonusový recept- kyslastá zložka a spôsob ako využiť zvyšné žĺtka z prípravy meringue.

Obsah kurzu

Pavlova torta s lesným ovocím
Pavlova torta s lesným ovocím a bonus - citrónový krém

  • Príprava korpusov na Pavlovu tortu
    06:25
  • Skladanie torty Pavlovej torty
    15:39
  • Lemon curd – citrónový krém
    11:34
  • Krájanie Pavlovej torty
    00:54

Hodnotenie a recenzie študenta

Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia
Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia