Pavlova torta s lesným ovocím a bonus – citrónový krém
O kurze
Kurz je rozdelený na dve hlavné časti. Prvá čast je teória prípravy meringue ako takej a v druhej časti sa venujeme konkrétne torte Pavlova. Práca s meringue by mala patriť do repertoáru každého skúseného cukrára a v našom kurze vám radi priblížime aké druhy existujú, načo jednotlivé druhy slúžia, ako vlastne funguje bielok a čo je to tzv. “ denaturácia bielkoviny ”.
Pri krehkom dezerte ako je Pavlova je veľa úskalí a je potrebné, aby ste ovládali základy prípravy a tým sa vyhli nechceným chybám. Najčastejšie chyby ako napríklad – prasknutá meringue, nie dostatočne biela ( skôr ružová či bledohnedá meringue), žuvačková či zarosená. V našom kurze prejdeme najčastejšie chyby a ako sa im vyvarovať.
Obsah kurzu
Pavlova torta s lesným ovocím
-
Príprava korpusov na Pavlovu tortu
06:25 -
Skladanie torty Pavlovej torty
15:39 -
Lemon curd – citrónový krém
11:34 -
Krájanie Pavlovej torty
00:54
Hodnotenie a recenzie študenta
Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia