Cheesecake Cake
O kurze
V danom kurze by sme vám radi priblížili prípravu nadýchaného a nežného korpusu, ktorý by mal v repertoári každej skúsenej cukrárky. Ako na neobvyklú tortu a to klasickú vanilkovú tortu s nežným mangovým konfitom a krémovou, nevšednou zložkou v podobe vanilkového cheesecake vnútri v torte. Ako na konfit, jeho využitie a prečo je zrovna konfit tak obľúbenou zložkou v profesionálnom pečení. Príprava samotného cheesecake, vyvarovanie sa častým chybám a prečo sa niekedy udejú . Prípravu pevného cheesecake, ktorý môžete vložiť do torty a a použiť ako plnohodnotná vrstva.
Obsah kurzu
Cheesecake Cake
-
Príprava Vanilla cake
16:43 -
Teória cheesecake – všebecná teória, cheesecake ako zložka
12:17 -
Tortové zložky a ich teória – konfit, coulis, kompoté
11:01 -
Skladanie torty so zložkou cheesecake
15:40 -
Prvotné vyrovnávanie torty – Crumbcoat
02:26 -
Rez a krájanie
00:28
Hodnotenie a recenzie študenta
Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia