Cheesecake
O kurze
Kurz cheesecake je venovaný nielen receptom cheesecakes, ale predovšetkým teórii ich prípravy. Ako na sušienkový základ ( vanilkový, čokoládový) a ako ho môžeme obmieňať. Príprava cheesecake hmoty a jej variácie. Príprava cheesecake-u ako takého – vyvarovanie sa častým chybám. Príprava orieškového praliné a jeho využitie v dezertoch. Namelaka – čo to je, ako sa správa a ako obmieňa tento nežný, niečo medzi mousse a ganážou krém.
Obsah kurzu
Cheesecake
-
Crumble a Sable
19:38 -
Príprava cheesecake foriem
19:22 -
Teória a príprava cheesecake
18:30 -
Praliné a šľahaný karamel
13:55 -
Namelaka
07:41 -
Uvoľnenie cheesecake-ov z formy a rez
04:27 -
Bonus
00:59
Hodnotenie a recenzie študenta
Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia