Brownie torta s čokoládovou ganážou
O kurze
V tomto kurze si prejdeme základy pečenia brownie čokoládového korpusu a princípy mixovania surovín v torte. Povieme si ako jednotlivé zložky navzájom pracujú a čo potrebujú k aktivácii. Neodlúčiteľnou súčasťou kurzu je aj čokoládová ganáž, príprava ktorej mnohým spôsobuje problémy.
V kurze si podrobne rozoberieme jednotlivé druhy čokoládovej ganáže a k čomu sú určené. Taktiež si vysvetlíme ako kombinovať zložky vo vanilkovom kréme a tým vytvárať nové a nové možnosti príchutí. Suchá či mokrá metóda pri varení karamelu? Aj tejto otázke sa venujeme v našom obsiahlom kurze.
Obsah kurzu
Brownie torta s čokoládovou ganážou
-
Príprava “Brownie“ korpusov
08:22 -
Príprava foriem pred vypekaním
09:41 -
Príprava vanilkového krému
05:15 -
Skladanie brownie torty
09:42 -
Príprava čokoládovej ganáže
12:52 -
Obter ganážou a technika vyrovnávania torty 1.časť
06:50 -
Obter ganážou a technika vyrovnávania torty 2.časť
04:22 -
Dekorovanie
02:33 -
Rozkrojenie torty
00:43 -
Slaný karamel a ovocné coulis
12:59
Hodnotenie a recenzie študenta
Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia