Brownie torta s čokoládovou ganážou

Kategórie: Čokoláda, Torty
Zoznam prianí Zdieľať
Zdieľať kurz
Odkaz na stránku
Zdieľať na sociálnych sieťach

O kurze

V tomto kurze si prejdeme základy pečenia brownie čokoládového korpusu a princípy mixovania surovín v torte. Povieme si ako jednotlivé zložky navzájom pracujú a čo potrebujú k aktivácii. Neodlúčiteľnou súčasťou kurzu je aj čokoládová ganáž, príprava ktorej  mnohým spôsobuje problémy.

V kurze si podrobne rozoberieme jednotlivé druhy čokoládovej ganáže a k čomu sú určené. Taktiež si vysvetlíme ako kombinovať zložky vo vanilkovom kréme a tým vytvárať nové a nové možnosti príchutí. Suchá či mokrá metóda pri varení karamelu? Aj tejto otázke  sa venujeme v našom obsiahlom kurze.

Čo sa naučíte?

  • Naučíte sa správnu techniku vyrovnávania torty ganážou a zistíte pôvod častých chýb. Taktiež sa naučíte ako správne vyskla. Ukážeme si prípravu čokoládovej ganáže nielen ako obterového krému. Hladký a lahodný karamel ako tortová zložka či coulis, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou šťavnatej torty. Dokonale zarovnaná torta je jedným z hlavných ukazovateľov profesionálne vyskladanej torty a v našom kurze si povieme ako na to.

Obsah kurzu

Brownie torta s čokoládovou ganážou

  • Príprava “Brownie“ korpusov
    18:03
  • Príprava foriem pred vypekaním
    09:41
  • Príprava vanilkového krému
    05:15
  • Skladanie brownie torty
    09:42
  • Príprava čokoládovej ganáže
    12:52
  • Obter ganážou a technika vyrovnávania torty 1.časť
    06:50
  • Obter ganážou a technika vyrovnávania torty 2.časť
    04:22
  • Dekorovanie
    02:33
  • Rozkrojenie torty
    00:43
  • Slaný karamel a ovocné coulis
    12:59

Hodnotenie a recenzie študenta

Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia
Doposiaľ neboli zverejnené žiadne hodnotenia